top of page

Muistilista ulkotilojen sisustamiseen

Valon määrän lisääntyessä elämä ulkotiloissa voi vihdoin taas alkaa ja katseemme siirtyvät parvekkeiden ja terassien sisustamiseen! Kokosimme muutaman vinkin ulkotilojen sisustamiselle:

 

SÄILYTÄ PUNAINEN LANKA

Anna ulkotilojen olla luonnollinen jatkumo sisätilojen sisustukselle. Käytä samaa tyyliä ja väriskaalaa, niin yhtenäinen ilme säilyy kautta linjan. Kaupoista löytyy paljon erityylisiä kalusteita eikä omasta sisustustyylistä tarvii tinkiä.

 

LUO VIIHTYVYYTTÄ TEKSTIILEILLÄ JA VALAISTUKSELLA
Myös ulkona voi käyttää runsaasti tekstiilejä lisäämään viihtyisyyttä, nykyään löytyy paljon erilaisia kauniita ulkotiloihin sopivia säänkestäviä tekstiilejä kuten mattoja ja tyynyjä. Erilaisilla (ladattavilla) valaisimilla luot tunnelmaa.


RYHMITÄ TOIMINNOT

Jos ulkotila on iso ja siihen halutaan montaa eri toimintoa kannattaa kalusteita ryhmitellä toimintojen mukaan omiksi ”tiloikseen”, esim. ruokailuryhmä, lepotila, jne.


MUISTA SÄILYTYS 
Parvekkeesta tai terassista tulee helposti sisätilojen extravarasto mutta lisäämällä kivannäköisiä ulkotiloihin sopivia säilytyskalusteita vältyt tältä ongelmalta.

Jos oma aikasi tai energiasi ei riitä autamme mielellämme! Kauttamme löydät myös hyviä piha-/puutarhasuunnittelijoita jos pihasi kaipaa lisää kasvillisuutta ja vehreyttä.

bottom of page