top of page

PALVELUT JA HINNAT

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista sisustussuunnittelua niin pieniin kuin suuriinkin projekteihen, asiakkaan toiveet, tarpeet ja tietenkin budjetin huomioiden. Olemme erikoistuneet kotien ja loma-asuntojen sisustussuunnitteluun ja sisustuksen päivityksiin mutta suunnittelemme mielellämme myös toimitiloja. Teemme tarvittaessa suunnittelua ja konsultointia myös etänä. Tutustu palveluihimme alla ja ota yhteyttä, niin mietitään juuri sinun tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

SISUSTUSSUUNNITTELU
TILASUUNNITTELU
REMONTTISUUNNITTELU

Olemme apunasi kaikenkokoisissa sisustusprojekteissa. Suunnittelemme niin pienemmät kodin päivitykset kuin kokonaisvaltaisetkin remontitkin.

Sisustussuunnitteluun kuuluu projektin luonteesta riippuen

- tilasuunnittelu 
- pintamateriaali- ja värisuunnittelu

- kiintokalustesuunnittelu

- irtokalustesuunnittelu
- tekstiilisuunnittelu

- valaistussuunnittelu
 

Valmis suunnitelma pitää sisällään moodboardin, materiaali- ja tuotelistaukset, tarvittavat pohjakuvat ja 3D-kuvat. Suunnitelman avulla sinä voit itse toteuttaa muutoksen, tai voimme hoitaa projektinhallinnan puolestasi, jolloin me otamme vetovastuun suunnitelman toteutuksesta. Meidän avullamme löydät myös muutoksen ja remontin läpiviemisessä tarvittavat tahot.
 

Hinta: Tarjous tehdään kartoituskäynnin perusteella yksilöllisesti, kohteesta ja asiakkaan toiveista riippuen. Halutessasi voit tiedustella meiltä esimerkkihintoja toteutuneista projekteista.

TOIMITILAN SUUNNITTELU

Toimitilojen sisustusta suunnitellessamme otamme huomioon toimivuuden ja viihtyvyyden lisäksi myös yrityksen visuaalisen ilmeen. Suunnitelmamme avulla voidaan esimerkiksi päivittää toimitilojen yleisilmettä, tuoda lisää viihtyvyyttä työtiloihin tai parantaa niiden toiminnallisuutta. Muuton yhteydessä yritys voi täysin ulkoistaa meille uuden toimiston tilasuunnittelun, kalustuksen ja hankinnat sekä remontin koordinoinnin.
 

Hinta: Tarjous tehdään kartoituskäynnin perusteella yksilöllisesti, kohteesta ja asiakkaan toiveista riippuen. Halutessasi voit tiedustella meiltä esimerkkihintoja toteutuneista projekteista.

TOTEUTUS / AVAIMET KÄTEEN

Kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelu. Sisustussuunnitelman ollessa valmis otamme vastuun sen toteutuksesta käytäntöön. Me teemme kaikki suunnitelman mukaiset hankinnat, huolehdimme niiden toimituksesta paikan päälle ja laitamme kaiken paikoilleen. Sisustamme asuntosi valmiiksi ja sinä voit vain nauttia lopputuloksesta! 


Hinta: sopimuksen mukaan

Plus

Konsultointikäynti tai ideakäynti on oikea ratkaisu kun kaipaat nopeaa apua sisustushaasteisiin ja tahoa pallottelemaan sisustusideoita. Tulemme luoksesi ja käymme yhdessä läpi sisustukseen liittyvät unelmasi, toiveesi ja tarpeesi kodissasi tai tietyssä huoneessa. Saat käynnin aikana suullisesti konkreettisia ideoita ja ehdotuksia kalustukseen, värivalintoihin, verhoihin, valaistukseen, säilytystilaratkaisuihin ja muihin sisustuksen yksityiskohtiin. Tähän palveluun ei sisälly varsinaista sisustussuunnitelmaa ”paperilla”. Käynti kestää noin 2 tuntia.

Hinta: 415€ (sis. alv)

Ideakäynti

KONSULTOINTIKÄYNTI/IDEAKÄYNTI

bottom of page