top of page

PALVELUT JA HINNASTO

Tavoitteemme on tarjota kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista sisustusapua niin pieniin kuin suuriinkin projekteihen. Teemme tarvittaessa suunnittelua ja konsultointia myös etänä. Tutustu palveluihimme alla ja ota yhteyttä, niin mietitään juuri sinun tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

Sisustussuunnittelu

SISUSTUSSUUNNITTELU

Olit sitten muuttamassa uuteen, remontin tarpeessa olevaan kotiin tai kaipaat nykyiseen kotiisi kokonaisvaltaisempaa muutosta, me suunnittelemme ja toteutamme unelmien kotisi. Tähän palveluun sisältyy tarpeidesi mukaan suunnitelma ja projektinhallinta  lähtöpisteestä maaliin asti. Suunnittelemme toimivat ja sinun tarpeisiin ja toiveisiin sopivat tilaratkaisut sekä kiintokalusteet, pintamateriaalit, värimaailman, tekstiilit ja valaistuksen. Meidän avullamme löydät myös muutoksen ja remontin läpiviemisessä tarvittavat tahot.

 

Tuntihinta 102€/h (sis. alv). Tarjous tehdään kartoituskäynnin perusteella yksilöllisesti, kohteesta ja asiakkaan toiveista riippuen.  

TOIMITILAN SUUNNITTELU

Toimitilojen suunnittelussa otamme huomioon toimivuuden ja viihtyvyyden lisäksi myös yrityksen visuaalisen ilmeen. Suunnitelmamme avulla voidaan esimerkiksi päivittää toimitilojen yleisilmettä, tuoda lisää viihtyvyyttä tai parantaa  toiminnallisuutta. Muuton yhteydessä voit täysin ulkoistaa meille uuden toimiston tilasuunnittelun, kalustuksen ja hankinnat.
 

Tuntihinta 82€/h (alv 0%). Tarjous tehdään kartoituskäynnin perusteella yksilöllisesti, kohteesta ja asiakkaan toiveista riippuen.  

TOTEUTUS JA PROJEKTINJOHTO

Kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelu. Suunnitelman ollessa valmis hoidamme sen toteutuksen käytäntöön. Teemme kaikki suunnitelman mukaiset hankinnat, huolehdimme niiden toimituksesta paikan päälle ja laitamme kaiken paikoilleen. Sisustamme asuntosi valmiiksi ja sinä voit vain nauttia lopputuloksesta!

Hinta sopimuksen mukaan

Plus

IDEAKÄYNTI/KONSULTAATIO

Tulemme luoksesi ja käymme yhdessä läpi unelmasi, toiveesi ja tarpeesi kodissasi tai tietyssä huoneessa. Saat konkreettisia ideota ja ehdotuksia kalustukseen, värivalintoihin, verhoihin, valaistukseen, säilytystilaratkaisuihin ja muihin sisustuksen yksityiskohtiin. Käynti kestää noin 2 tuntia.

Hinta 415€ (sis. alv), sisältää lyhyen kirjallisen yhteenvedon käynnin jälkeen.

Ideakäynti
bottom of page