PALVELUT ja HINNASTO

Tavoitteemme on tarjota hyvää, ammattitaitoista sisustusapua kohtuulliseen hintaan. Tutustu palveluihimme alla tai ota yhteyttä niin voimme keskustella juuri sinun sisustustarpeistasi.
 

 
 

SISUSTUSSUUNNITTELU

Oletko muuttamassa uuteen, remontin tarpeessa olevaan kotiin tai kaipaatko nykyiseen kotiisi kokonaisvaltaisempaa muutosta? Me autamme sinua suunnittelussa sekä projektinhallinnassa lähtöpisteestä maaliin asti. Suunnittelemme toimivat ja toiveidenmukaiset tilaratkaisut sekä pintamateriaalit, värimaailman, tekstiilit ja valaistuksen. Meidän avullamme löydät myös muutoksen ja remontin läpiviemisessä tarvittavat tahot.

 

Tuntihinta 102€/h (sis. alv). Tarjous tehdään kartoituskäynnin perusteella yksilöllisesti, kohteesta ja asiakkaan toiveista riippuen.  

 

PLUS+ PALVELU

Homie tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen avaimet käteen-palvelun. Sisustusprojektisi päätteeksi teemme kaikki suunnitelman mukaiset hankinnat, huolehdimme niiden toimituksesta paikan päälle ja laitamme kaiken paikoilleen. Sisustamme asuntosi valmiiksi ja sinä voit vain nauttia lopputuloksesta!

Hinta sopimuksen mukaan

 

IDEAKÄYNTI

Tulemme luoksesi ja käymme yhdessä  läpi toiveesi sekä tarpeesi kodissasi tai tietyssä huoneessa. Saat konkreettisia ehdotuksia kalustukseen, värivalintoihin, verhoihin, valaistukseen, säilytystilaratkaisuihin ja muihin sisustuksen yksityiskohtiin.

Hinta 385€ (sis. alv), sisältää lyhyen kirjallisen yhteenvedon käynnin jälkeen.