Palvelumme

 Tavoitteemme on tarjota hyvää, ammattitaitoista sisustusapua kohtuulliseen hintaan. Tutustu palveluihimme alla tai ota yhteyttä niin voimme keskustella juuri sinun sisustustarpeistasi.
 

SISUSTUSPAKETIT

Pakettihinta alkaen 495€ (sis alv), tarkka tarjous annetaan ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen. 

TAITEELLA TUNNELMAA

Ammottavatko seinät tyhjyyttään muttet tiedä mitä niille ripustaisit? Taulujen valinta voi monesti vaikuttaa loputtomalta suolta, johon tutustuminen tuntuu vievän mahdottoman paljon aikaa ja energiaa.  Taulujen tyylillä ja sijoittelulla on suuri merkitys kodin tunnelman luojana. Me autamme sinua valitsemaan sinun makuusi ja lompakkoosi sopivaa taidetta.

PARVEKE PARAATIKUNTOON

Parhaimillaan parveke kutsuu rentoutumaan ja ruokailemaan lämpenevistä kevätpäivistä läpi kesän viileneviin syysiltoihin, olipa kyseessä sitten ihan pieni tai isompikin parveke. Liian usein parveke kuitenkin päätyy vain varastotilaksi eikä siitä oteta iloa irti. Ota Homie avuksi jos kaipaat viihtyisää ja hyvin hyödynnettyä parveketta!

OIKOTIE ONNEEN HOMIEN OSTOSAVULLA

Puuttuuko sinulta kodistasi jokin tietty huonekalu tai esine? Olet ehkä etsinyt oikeanlaista ruokapöydän valaisinta tai yöpöytää jo kuukausitolkulla, tai et ole edes ehtinyt aloittaa etsimistä muiden kiireiden painaessa päälle. Me kartoitamme puolestasi sinulle sopivat vaihtoehdot, joista sinun on helppo tehdä valinta.

NELIÖT UUTEEN KÄYTTÖÖN

Kodin huoneiden käyttötarkoitus voi muuttua erilaisten elämäntilanteiden mukana. Työhuoneesta pitäisi ehkä tehdä lastenhuone tai huoneiden käyttötarkoitusta muuttaa siten, että kauan kaivattu vaatehuone saadaan sovitettua asuntoon. Homie auttaa ottamaan neliöt uuteen käyttöön ja suunnittelee niistä toimivat ja kauniit tilat.

SÄILYTYS JÄRJESTYKSEEN

Monien kotien haasteena on ikuinen epäjärjestys ja säilytystilan puute. Kun kodin tavaroilla on omat paikkansa, tulee kodista toimiva ja arjesta sujuvampi. Homie suunnittelee järkevät ratkaisut, joiden avulla tavarat on helppo pitää järjestyksessä. Näin luodaan puitteet rauhoittumiselle ja hyvälle ololle kotona.

KODIN PUNAINEN LANKA

Sisustuksesta tekee persoonallisen ja kodikkaan erilaisten tyylien sekä uuden ja vanhan yhdistäminen. Kun sisustuksessa on jokin punainen lanka, sointuvat keskenään eri tyyliset huonekalut ja esineet kauniisti yhteen ja muodostavat yhtenäisen ja harmonisen kokonaisuuden. Ota Homie avuksi kun kotisi sisustuksessa on punainen lanka kateissa!

MUUT SISUSTUSHAASTEET

Harvoin on sellainen olo, että koti olisi ihan valmis, tai emme kaipaisi sisustukseen jotakin pientä muutosta syystä tai toisesta. Meille mikään sisustuspulma ei ole liian pieni ratkaistavaksi vaan motivoidumme erilaisista ja -kokoisista projekteista. Otamme siis mielellämme vastaan kaikenlaisia sisustushaasteita. 

 

SISUSTUSSUUNNITTELU

Oletko muuttamassa uuteen, remontin tarpeessa olevaan kotiin tai kaipaatko nykyiseen kotiisi kokonaisvaltaisempaa muutosta? Me autamme sinua muutoksen ja remontin suunnittelussa sekä projektinhallinnassa lähtöpisteestä maaliin asti. Suunnittelemme toimivat ja toiveidenmukaiset tilaratkaisut sekä pintamateriaalit, värimaailman, tekstiilit ja valaistuksen. Meidän avullamme löydät myös muutoksen ja remontin läpiviemisessä tarvittavat tahot.

 

Tuntihinta 80€/h (sis. alv), tarjous annetaan ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen. 

IDEAKÄYNTI

Tulemme luoksesi ja käymme yhdessä  läpi toiveesi sekä tarpeesi kodissasi tai tietyssä huoneessa. Saat konkreettisia ehdotuksia kalustukseen, värivalintoihin, verhoihin, valaistukseen, säilytystilaratkaisuihin ja muihin sisustuksen yksityiskohtiin.

Hinta 320€ (sis. alv), sisältää kirjallisen yhteenvedon käynnin jälkeen.

MYYNTISTAILAUS

Homie stailaa asuntosi myyntikuntoon kuvauksia varten tai koko myyntiajaksi. Näemme asunnon mahdollisuudet ulkopuolisin silmin ja tuomme sen parhaat puolet esiin. Luomme neutraalin mutta kodikkaan ympäristön, joka miellyttää monia ja houkuttelee mahdollisia ostajia. 

Pakettihinta alkaen 495€ (sis. alv)

 

©2020 by Homie.