top of page

SISUSTUSSUUNNITTELIJAT

Homie on vuonna 2018 perustettu kahden intohimoisen sisustussuunnittelijan suunnittelutoimisto. Autamme sinua sisustuksen, muutoksen ja remontin suunnittelussa sekä projektinhallinnassa lähtöpisteestä maaliin asti. Suunnittelemme toimivat ja toiveiden mukaiset tilaratkaisut sekä pintamateriaalit, kiintokalusteet, värimaailman, tekstiilit ja valaistuksen. Meidän kauttamme löydät myös muutoksen ja remontin läpiviemisessä tarvittavat tahot.  Autamme mielellämme myös löytämään ratkaisut kodin pienempiin sisustushaasteisiin viihtyvyyden ja toimivuuden lisäämiseksi. 

Janina_edited.jpg

Janina Jansson-Hedman

Sisustussuunnittelija, KTM

Olen Espoossa asuva perheenäiti, vaimo ja yrittäjä. Työn ohella aikani kuluu mahdollisimman stressittömän perhearjen pyörittämiseen ja vapaa-aikaani kulutan joogan, tenniksen ja labradoodle Lucyn ulkoiluttamisen parissa sekä viettäen aikaa perheen ja ystävien kanssa. Rakastan erilaisia DIY-juttuja, meillä on aina jokin projekti menossa kotona mieheni kanssa.

Jo pienenä tyttönä rakastin huoneeni kalustamista ja uudelleen järjestämistä, mutta vasta paljon myöhemmin tajusin, että voisin tehdä intohimostani oikean työn. Uudelleen-kouluttauduin sisustussuunnittelijaksi ja pitkä ura kaupallisella alalla vaihtui yrittäjyyteen kun perustin Homien yhdessä Sarin kanssa. 

Parasta työssäni on, että saan luoda ihmisille kauniimpia, rauhallisempia ja stressittömämpiä elinympäristöjä. Kaunis ja etenkin hyvin toimiva koti vaikuttaa vointiimme paljon enemmän kuin uskoisikaan ja siihen panostetaan koko ajan enemmän. Tykkään myös työn monipuolisuudesta, se ei koskaan käy tylsäksi kun kaikki kohteet ja asiakkaat ovat täysin erilaisia ja jokaisessa projektissa saa olla luova ja yrittää löytää juuri tälle asiakkaalle parhaat ratkaisut.

Sari_edited.jpg

Sari Jansson

Sisustussuunnittelija, KTM

Olen helsinkiläinen kahden alakouluikäisen tytön äiti, vaimo ja yrittäjä. Perheeseemme kuuluu myös parivuotias Lagotto-tyttö. Olen vannoutunut arjen luksuksen kannattaja, rakastan kokkailua ja leipomista, inspiroidun ruokakirjoista ja -lehdistä sisustusjuttujen ohella. Nautin myös käsitöistä. Perheen yhteinen aika kuluu talvella mm. hiihtomäessä ja kesäkaudella parasta on mökkeily saaressa meren äärellä.

Niin kauan kuin muistan, on minussa aina asustanut pieni sisustaja, tarkkasilmäinen järjestäjä ja esteetikko. Olen aina kokenut luonnollista vetovoimaa ja tarvetta tehdä tilasta kotoisa ja viihtyisä, koska harmoninen ympäristö saa aistini ja mielenmaisemani tasapainoon - ja päinvastoin. Parasta työssäni on se kun visiosta tulee totta, tila muuttaa muotoaan ja kun konkreettisesti näkee oman käden jäljen.
 

On todella motivoivaa nähdä ja aistia asiakkaan tyytyväisyys. Sisustamisessa ulkonäköäkin tärkeämpää on tunne ja se, että asiakas kokee kotinsa omanlaisekseen. On kunniatehtävä saada asiakkaan luottamus luoda juuri hänen tarpeisiin ja toiveisiin sopiva tila. Työ on joustavaa ja nautin sen ihmisläheisyydestä ja yhteistyöstä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

bottom of page