top of page

Sisustussuunnittelun prosessi
- näin projektisi etenee

Kiva kun olet kiinnostunut meidän palveluista! Mutta miten tavanomainen suunnitteluprosessi etenee? Työnkulku elää aina hiukan ja näyttää omanlaiseltaan erilaisten asiakkaiden, projektien ja tekijöiden inspiroimana, mutta tästä saat tuntumaa meidän työskentelytapoihin! 

1 - KARTOITUSKÄYNTI JA TARJOUS

Ilmainen kartoituskäynti sovitaan useimmiten paikan päälle sisustus-/remonttikohteeseen (jos sinne ei jostain syystä pääse niin kartoitus onnistuu myös hyvin etänä kuvien perusteella). Käynnin aikana käymme yhdessä läpi sinun tarpeesi ja toiveesi sen tilan suhteen, jonka kanssa kaipaat apua sekä kuinka parhaiten voimme auttaa toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi. Käynnin pohjalta teemme sinulle tarjouksen, josta käy selkeästi ja yksityiskohtaisesti ilmi mitä palvelumme pitää sisällään ja mitä materiaaleja toimitamme sinulle projektin lopussa.

 

2 - IDEATAPAAMINEN

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja sovimme projektin luonteesta riippuen tapaamisen paikan päälle muutoskohteeseen tai etätapaamisen. Tähän tapaamiseen valmistelemme ensimmäiset muutosideat ja moodboardin, joka visualisoi uuden sisustuksen tunnelman ja väriskaalan.

 

3 - KONKREETTINEN SUUNNITELMA

Aloitustapaamisen ja kommenttiesi pohjalta lähdemme edistämään suunnitelmaa konkreettisesti. Sovimme seuraavan tapaamisen, jossa esittelemme suunnitelman, joka pitää sisällään väriehdotukset, materiaalivalinnat, kalustus- ja valaistussuunnitelman sekä tuotevalinnat ja mahdollisen uuden pohjasuunnitelman. Halutessasi suunnitelma pitää myös sisällään ostoslistan. Tämä vaihe voi projektin laajuudesta riippuen sisältää useampia eri tapaamisia/kommenttikierroksia. Ja ei huolta - työstämme suunnitelmia niin kauan kunnes olet täysin tyytyväinen, ei tarvitse pelätä että saat suunnitelman, joka ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan omannäköinen.

 

4 - SUUNNITELMAN TOTEUTTAMINEN = AVAIMET KÄTEEN

Viimeistään nyt, kun suunnitelma on valmis ja olet hyväksynyt sen, on aika tehdä päätös siitä, miten suunnitelma toteutetaan. Voit joko toteuttaa suunnitelman itse tekemiemme suunnitelmien pohjalta tai voit pyytää meidät apuun. Jos haluat meiltä apua teemme tarpeittesi pohjalta uuden tarjouksen, joka pitää sisällään yhteydenotot tarvittaviin tahoihin ja tarjouspyynnöt, hankintojen tekemisen ja niiden huolehtimisen paikan päälle sekä projektinjohdon. 

bottom of page