Search
  • Homie

Suuri muutos pienellä vaivalla

Updated: Feb 1, 2019

Helsingin keskustassa asuvan lapsiperheen kotiin kaivattiin jo usean vuoden ajan odotettua viimeistelyä, joka oli muuton jälkeen jäänyt muiden kiireiden jalkoihin. Olohuone tuntui tyhjältä ja kaipasi kodikkuutta. Lisäksi kapea eteinen oli sekavan ja ahtaan tuntuinen.


”Olin haaveillut kodin sisustamisesta pitkään mutta en ollut saanut tartuttua toimeen. Muun muassa olohuoneen matto ja verhot tuntuivat mahdottomilta löytää. Heti projektin alusta Sari ja Janina ymmärsivät millainen maku meillä on ja ehdottivat meitä miellyttäviä ratkaisuja. Saimme myös tietenkin paljon vaikuttaa ja harkita eri vaihtoehtoja, kun meille on tärkeetä, että jokainen meille tuleva juttu on harkittu ja kestää aikaa sekä on mahdollisimman eettisesti ja ekologisesti tuotettu. Projekti oli nopea ja vaivaton ja olemme super tyytyväisiä lopputulokseen”, sanoo onnellinen asiakas.

Olohuone muutoksen jälkeen

Olohuoneesta tuli muutoksen jälkeen harmoninen kokonaisuus. Sen ilme muuttui kodikkaaksi ja viihtyisäksi pienten muutosten ja hankintojen ansiosta. Tilaan lisättiin tekstiilejä, valaistusta, tauluja (joita vielä artisti viimeistelee seinälle ripustettaviksi) sekä karsittiin pientavaroita. Lisäksi hankittiin iso kaappi, joka toi tilaan ryhtiä ja toimi tilanjakajana olohuoneen yhteydessä olevan alkovin välillä. Vähintään yhtä tärkeää oli, että kaappiin saatiin kaivattua säilytystilaa, mikä osaltaan ratkaisi ongelman eteisen ahtauden suhteen.Eteisessä säilytettävät takit saatiin kaapin ansiosta piiloon toisaalle, mikä jo selkeytti tilaa. Säilytystilaa lisättiin pientavaroille, valaistusta muokattiin ja hankittiin koko eteisen kattava matto sekä peili luomaan avaruutta. Kaikki tämä pienellä budjetilla, muutamalla hankinnalla sekä olemassa olevaa hyödyntäen!
Asiakkaan palaute lämmittää mieltämme:

"Oli kyl ihana kun illalla tultiin kotiin ja molemmat vaan katteltiin olkkaria, et onpa meillä harmonista ja kaunista! Kiitos siis vielä tuhannesti ❤"


728 views

Recent Posts

See All