Search
  • Homie

Parvekkeet paraatikuntoon

Updated: Jan 21, 2020


Alkukesä oli aika laittaa parvekkeita kuntoon ja me saimme mahdollisuuden suunnitella kolme ihanaa, keskenään täysin erilaista, parveketta. Kaikkiin kaivattiin vehreyttä ja tilaa nauttia perheen ja ystävien yhteisistä oleskeluhetkistä. Toteutimme kaikki projektit Avaimet Käteen -palvelulla ja tehokkaasti toinen toistaan lyhyemmällä varoitusajalla.


”Oli kyllä tosi tehokas projekti ja saitte hyvin kiinni minun briiffistä ja uskomattoman nopeasti toteutettua koko projektin. Koko perhe on jo ottanut terassin kyllä käyttöön. Tosi kaunis ja kotoisa toteutus!”
”Kiitos kaunis vielä kerran teille molemmille! Lopputulos on enemmän kuin loistava! Kaikkea ei aina tarvitse tehdä itse ja kun kääntyy ammattilaisten puoleen säästyy aikaa, hermoja ja lopputulos on ehjä kokonaisuus + mikä parasta kerralla valmiina! Kiitos teidän minulla on kesähuone, jossa viettää aikaa pitkälle syksyyn... ja se tuottaa iloa & hyvää mieltä.”


Olipa mahtavaa nähdä miten nämä kolme ulkotilaa muuntautuivat ihaniksi kesäkeitaiksi - asiakkaiden ihanat palautteet lämmittävät mieltä!

138 views

Recent Posts

See All